Lappilehti
8.6.2022

Kil­pis­jär­vi

eFat­bi­kel­lä tun­tu­reil­le
Lappilehti

eFatbikellä tuntureille

Sähköläskipyörällä ajaminen on kevyttä, helppoa ja hauskaa. Reittinä on saksalaisten sota-aikana tekemä tienpohja, joka seurailee aluksi kaunista Skirhasjokea. Puurajan yläpuolelta avautuu esteetön näkymä Suomen, Ruotsin ja Norjan lumihuippuisille tuntureille. Tieura päättyy Veikkolammille, mistä Jehkaksen huipulle on huonokuntoista uraa pitkin 1,5 km. Loppumatka taittuu kävellen tai pyöräillen.

Hinta: 120€/ henkilö. Kesto 3 tuntia.


Hinta sisältää kypärän, pol­ku­pyö­rä­kul­je­tuk­sen ja -vuokran, lämpimän mehun ja pientä purtavaa, opastuksen, arvonlisäveron, vakuutuksen ja Kilpisjärven alueella haun majoituksesta. Oppaat ottavat retkiltä kuvia, joita asiakkaat saavat maksutta itselleen. Oppaat puhuvat suomea ja englantia.

Mikäli haluat retkille kuljetuksen majoituksesta, niin ilmoita varausta tehdessä lisätietoihin majoitusyrityksen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu majoitusyrityksen vastaanotosta, eli receptionista.

Retki on mahdollista järjestää 1.6 – 25.9.

Säävaraus, minimi kolme osallistujaa, mikäli vähemmän, pyydä tarjous.

Kil­pis­sa­fa­rit on vuonna 1995 pe­rus­tet­tu kil­pis­jär­ve­läi­nen oh­jel­ma­pal­ve­lu­yri­tys. Kil­pis­sa­fa­rien mukana kuljet tur­val­li­ses­ti.

Lue lisää tai Ota meihin yhteyttä

info@kil­pis­sa­fa­rit.fi

Klikkaa ja soita +358405455123

www

https://kil­pis­sa­fa­rit.fi/

Lappilehti
Jaa tämä artikkeli
Lappi

Lappi -Lappilehti

Tervetuloa Lappi -Lappilehti

TV-Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Lappi-Lappilehti

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

toimisto@kainuugroup.fi

2022© Lappilehti.Kaikki oikeudet pidätetään.