Lappilehti
10.6.2022

Kil­pis­jär­vi

Ter­ve­tu­loa ret­kei­li­jät
Lappilehti

Tundreal­la on hyvä – vain olla.

Tervetuloa retkeilijät

Leirintäalueeltamme löytyy noin 100 talvikausipaikkaa sekä sähkö- ja telttapaikkoja. Huoltorakennuksen palveluihin kuuluvat miesten ja naisten saunat, vessat, keittiö ja pyykkitupa.


Kausipaikat

Kausipaikkamme ovat norjalaisten suosimia. Monet kausi­paik­ka­lai­sis­tam­me ovat viihtyneet alueellamme jo vuosia ja rakentaneet Kilpisjärven ilmastoon soveltuvat ympärivuotiset sivurakennukset vaunuilleen. Kesällä monet kausipaikkalaisista matkustavat vaunujen kera, jolloin sivurakennukset jäävät alueelle.


Sähköpaikat

Sähköpaikkoja löytyy ravintolan läheisyydestä sekä muutamia paikkoja kausipaikkojen lomasta. Kesän ajaksi vapautuu enemmän sähköpaikkoja myös  kausipaikkojen alueelta. Vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen.


Telttapaikat

Lomakylän alueella on tilaa noin kymmenelle teltalle, joille on rakennettu puisia alustoja sekä ruokailupaikkoja. Vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen. Tulistelupaikkoja löytyy kaksi – yksi laavu ja grillikota.


Unnamökit

Jos teltta jäi kotiin, ei hätää. Tarjoamme kesäsesongilla majoitusta kahdessa askeettisessa hirsimökissä, jotka ovat alunperin rakennettu pe­rus­ta­ja­pa­ris­kun­nan lastenlapsille. Söpöt hirsimökit ovat erittäin pidetty majoitus kesäaikaan.

Varustus sisältää kaksi sänkyä, tyynyt, peitot ja sähköt. Vuorokausihintaan kuuluvat huoltorakennuksen palvelut saunavuoroineen.


Huoltorakennus

Huoltorakennuksesta löydät naisten ja miesten vessat sekä saunat, vesipisteen, keittiön ja pyykkituvan. Huomaathan varata euron kolikoita mukaan sillä suihkut, pesukone ja kuivauskaappi toimivat ko­lik­koau­to­maa­teil­la. Euron kolikoita voit vaihtaa tarvittaessa myös respassa.

Huoltorakennuksen saunavuorot

Sekä miehille että naisille on omat saunatilat. Kevätsesongilla (tammi – huhti) miesten ja naisten saunat lämpeävät klo 18 – 20. Muina aikoina yksityinen saunavuoro tulee varata pesuhuoneen ovessa olevasta listasta.


Tundrea Igluhouse

Äärettömän taivaan mahdollisuudet puhaltavat näihin öihin aistikkuutta. Kolme persoonallista iglutaloa tarjoavat erityisiä kokemuksia Kilpisjärven taianomaisessa miljöössä. 360 astetta universumiin sulautumisen nautintoa. Kaksikerroksinen luksus-iglumme on täysvarusteltu ja majoittaa 2-6 henkilöä.

–  elä­mys­ma­joi­tuk­ses­ta mökkeihin ja huo­neis­toi­hin – aina yk­si­tyi­syyt­tä kun­nioit­taen.

Ter­ve­tu­loa kokemaan unoh­tu­mat­to­mia iltoja ja ai­nut­laa­tui­sia päiviä Tundreal­le!

Tundrea on täyden palvelun lo­ma­kes­kus Kil­pis­jär­ven rannalla, mahtavan Saanan juurella.
Ai­nut­laa­tui­set: Kil­pis­jär­vi Suomessa – Tundrea Kil­pis­jär­vel­lä.

Tundreal­la koet ihmisen pienuuden mu­ka­vuuk­sis­ta tin­ki­mät­tä.


Majoitus Kil­pis­jär­vi

Huo­neis­tot, mökit ja caravan Tsahkalin maalla

Toisella puolella virtailee Tsah­kal­jo­ki ki­vik­koi­neen ja pu­touk­si­neen, toisella Tsah­kal­pu­ro. Yhtä lep­poi­sas­ti sujuu lomasi Tundreas­sa.

Meiltä saat kaikkina vuo­de­nai­koi­na huo­let­to­man tu­ki­koh­dan Kil­pis­jär­ven-reis­suil­le­si. Mökkien ja ma­joi­tuk­sen takkapuut ja lop­pusii­vous si­säl­ty­vät hintaan. Aito Lapin henki ei sulje pois ylel­li­syyt­tä­kään. Ra­vin­to­las­tam­me löytyy kahvio ja a’la carte listalta pai­kal­li­sia herkkuja.


Nähdään Tundreas­sa

- Pal­ve­lem­me sinua ympäri vuoden

Odotamme viestiäsi Saanan juurella. Tule sinäkin tänne, tee va­raus­ky­se­ly, kysy li­sä­tie­to­ja tai anna pa­lau­tet­ta.

Otahan meihin yhteyttä, ole hyvä!

Tundrea

Kä­si­var­ren­tie 14188

99490 KIL­PIS­JÄR­VI

Klikkaa ja soita +358400396684

» info(at)tundrea.fi

https://tundrea.com/

Lappilehti
Jaa tämä artikkeli
Lappi

Lappi -Lappilehti

Tervetuloa Lappi -Lappilehti

TV-Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Lappi-Lappilehti

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

toimisto@kainuugroup.fi

2022© Lappilehti.Kaikki oikeudet pidätetään.