Lappilehti
26.4.2022

Ka­las­tus­ret­ki jäämeren rannalle

Kil­pis­jär­vi
Lappilehti

Ka­las­tus­ret­ki jäämeren rannalle

Ka­las­tus­ret­ki suun­tau­tuu Jäämeren rantaan noin 60 ki­lo­met­rin päähän Kil­pis­jär­vel­tä. Ta­val­li­sim­mat saa­lis­ka­lat ovat turska ja sei. Retki sopii hyvin koko perheelle, sillä ka­las­tus­pai­kan tun­tu­mas­sa on ranta, jossa voi keräillä uniikkeja kiviä ja sim­pu­kan­kuo­ria. Ka­las­tuk­sen lomassa pais­te­taan nuotiolla makkaraa.

Hinta: 115 €/ henkilö. Kesto 5-6 tuntia

Hinta sisältää ka­las­tus­vä­li­neet, eväät, kul­je­tuk­set, ar­von­li­sä­ve­ron, va­kuu­tuk­sen ja Kil­pis­jär­ven alueella haun ma­joi­tuk­ses­ta. 


Oppaat ottavat retkiltä kuvia, joita asiakkaat saavat maksutta itselleen.  Oppaat puhuvat suomea ja englantia.Mikäli haluat retkille kul­je­tuk­sen ma­joi­tuk­ses­ta, niin ilmoita varausta tehdessä li­sä­tie­toi­hin ma­joi­tus­yri­tyk­sen nimen ja pyydät noutoa. Nouto tapahtuu ma­joi­tus­yri­tyk­sen vas­taa­no­tos­ta, eli recep­tio­nis­ta.Retkit to­teu­te­taan ke­sä­ai­ka­na eli noin 1.6. – 30.11.Säävaraus, minimi kolme osal­lis­tu­jaa, mikäli vähemmän, pyydä tarjous.


Kil­pis­sa­fa­rit on vuonna 1995 pe­rus­tet­tu kil­pis­jär­ve­läi­nen oh­jel­ma­pal­ve­lu­yri­tys. Kil­pis­sa­fa­rien mukana kuljet tur­val­li­ses­ti.

Lue lisää tai Ota meihin yhteyttä

Lappilehti
Jaa tämä artikkeli
Lappi

Lappi -Lappilehti

Tervetuloa Lappi -Lappilehti

TV-Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Lappi-Lappilehti

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

toimisto@kainuugroup.fi

2022© Lappilehti.Kaikki oikeudet pidätetään.